søndag 9. september 2012

Mat, mat og mere mat!!


Vi har jo vært igjennom litt av hvert idet siste, så denne helgen har stått helt og holdent i matlagningens tegn ~ både for den terapeutiske effekten, men mest av alt for at mat er godt!!

Jeg lagde indisk på fredag, så på lørdag var det Fars tur å svinge seg på kjøkkenet. 
Meny for dagen: Jegergryte med hjemmelagd potetmos og honningsglaserte gulrøtter og rosenkål!

Ingredienser: to pakker viltskav, 400 g kastanjechampignon, 1 hg chevre, 5 dl crème fraiche, 3 dl melk, 2 store banancharlottenløk, en halv liter frosne erter, 1 ss tyttebær og et par skiver Gudbrandsdalsost samt le piece de la resistance: en pose Toro Jegergryte! 

Mos av 12 poteter, smør, melk, pepper og muskat. 

4 gulrøtter og en halv kg rosenkål - glasert med 2 ss flytende honning og et par klyper flingsalt.

Serveres som det er, med litt tyttebær på sida...






Til dessert vanket det Chockie Cookie sjokoladeis med pærer, fylte kjekspinner og nougatsaus...


MUMS FILIBABA!!

1 kommentar: